Over Ons

Wie is Hoesjes Warenhuis?
Het Hoesjes Warenhuis is opgericht door twee liefhebbers van mobiele telefoons. Wij zijn altijd opzoek geweest naar hoesjes in de leukste vormen en kleuren, om onze telefoons te beschermen en een leuke look te geven! Natuurlijk willen wij jullie deze leuke hoesjes niet onthouden en zijn daarom begonnen met de webwinkel 'Hoesjes Warenhuis'.

Wat doet Hoesjes Warenhuis en hoe?
In eerste instantie richten wij ons op hoesjes, cases, covers en screen protectors voor de twee populairste telefoon modellen die momenteel leverbaar zijn; de Apple iPhone en de Samsung Galaxy lijn.

Wij hebben een zeer groot netwerk van fabrikanten, die zowel standaard hoesjes als maatwerk hoesjes kunnen leveren. Door ons grote netwerk zijn wij altijd in staat binnen 1 tot 2 weken nieuwe producten te leveren.

Waarom is Hoesjes Warenhuis er?
Het Hoesjes Warenhuis wil ieder de mogelijkheid bieden om zijn of haar telefoon te beschermen, op te vrolijken en te personaliseren met hoesjes, covers en cases voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Sinds wanneer bestaat Hoesjes Warenhuis?
In 2012 is gebleken dat er veel interesse en vraag was naar de hoesjes die wij gebruikten om onze telefoons te beschermen. In januari 2013 hebben wij de knoop doorgehakt en zijn wij met veel plezier onze webwinkel begonnen!

Waar is Hoesjes Warenhuis gevestigd?
Wij staan geregistreerd onder:

Hoesjes Warenhuis
Zwanensteeg 2
7514 DW Enschede
Nederland

Email: info@hoesjeswarenhuis.nl

KvK nummer: 56974833

Het Hoesjes Warenhuis is onderdeel van Albers & Klein V.O.F.

Let op: Wij zijn echt een webwinkel. Dat betekent dat wij geen fysieke winkel/afhaalmogelijkheid hebben. Het bovenstaande adres is daarom geen bezoekadres.